Kategorier

More information

Protac kuledyner™ og tepper

Protac kuledyne™ kan brukes for eksempel ved fysisk og psykisk uro, ved smerte eller søvnforstyrrelser. Kuledynen™ og kuletepper stimulerer berøringssansen, og gjør at brukeren kjenner kroppens grenser. Protac kuledyne™ og kuletepper skaper ro.

En Protac kuledyne™ kan bidra til avslapning og bedre søvn. En kulepute eller et kuleteppe kan bidra til ro og bedre konsentrasjon når brukeren sitter stille. Det bidrar til en enklere og bedre hverdag.

Det er utviklet et bredt utvalg av produkter som bygger på samme prinsipper som Protac kuledyne™ – punktvis og bevegelig stimulering og stor vekt – noe som hjelper brukeren til å roe seg.

Du finner ulike kuleprodukter under, og du kan kontakte oss hvis du ønsker å prøve/kjøpe produktene. Du finner enda mer informasjon om Protac kuledyne™ og bruken av den på amajo.no. 

Kuledyner finansieres ikke lenger av NAV hjelpemiddelsentraler men av Helseforetakenes avdelinger for behandlingshjelpemidler. Kun Helse Midt-Norges avd for behandlngshjelpemidler godkjenner søknad om kuledyne. Du må ha kontakt med spesialist for å kunne søke om dyne. Ta kontakt for mer informasjon eller les mer her. 

For søvnproblematikk kan vi også anbefale lydputer og aromavifter.

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no