Kategorier

More information

Protac Kuledynen™ Flexible blandingsfyll

Protac Kuledynen™ Flexible blandingsfyll

Lagerstatus: På lager

kr 10 625,00

* Påkrevde felt

kr 10 625,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Dyna inneholder en blanding av 50 mm kuler og polystyrenperler. Den gir en litt annerledes taktil stimulering og er noe lettere enn en dyne med bare kuler. Dynen blir foretrukket av tynne personer eller de som fryser lett om natten. Dyna finnes kun i voksen størrelse da den blir for varm for barn. Flexible-dynene kan vaskes i en vanlig vaskemaskin ( i motsetning til en Classic dyne av samme type), da innholdet kan tas ut ved vask. Protac Flexible kuledyne fås i ulike størrelser, som velges ut ifra brukerens størrelse og behov.

Tilleggsinformasjon

Varekode P-205-V-C
Tittel Protac Kuledynen™ Flexible blandingsfyll
Varetype Lagervare. Sendes innen 2-5 dager.
Beskrivelse Dyna inneholder en blanding av 50 mm kuler og polystyrenperler. Den gir en litt annerledes taktil stimulering og er noe lettere enn en dyne med bare kuler. Dynen blir foretrukket av tynne personer eller de som fryser lett om natten. Dyna finnes kun i voksen størrelse da den blir for varm for barn. Flexible-dynene kan vaskes i en vanlig vaskemaskin ( i motsetning til en Classic dyne av samme type), da innholdet kan tas ut ved vask. Protac Flexible kuledyne fås i ulike størrelser, som velges ut ifra brukerens størrelse og behov.

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no