Kategorier

More information

Kamera med bryterklikk

Kamera med bryterklikk

Kamera med god LED-skjerm, tilpasset for bryterstyring.

Lagerstatus: På lager

kr 5 000,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Kamera med god LED-skjerm, tilpasset for bryterstyring. Cannon Ixus 160 kamera, inkl minnekort på 8GB, lader/batteri, boks for brytertilkobling samt en rund, lett bryter med diameter 75 mm inngår i pakken. Kameraet monteres på et lite kamerastativ eller en monteringsarm som festes til et bord, gjerne på rullestolen - eller kanskje fast plassert foran vinduet og fuglebrettet? Når motivet er på plass på skjermen, trykker man på bryteren - bildet er tatt og lagret på minnebrikken. Andre brytere kan brukes.

Tilleggsinformasjon

Varekode EXC-2-2
Tittel Kamera med bryterklikk
Varetype Spesialprodukt. Dette produktet er spesielt tilpasset funksjonshemmede. Det kan ikke kjøpes direkte i nettbutikken. Ta kontakt med oss dersom du ønsker varen.
Beskrivelse Kamera med god LED-skjerm, tilpasset for bryterstyring. Cannon Ixus 160 kamera, inkl minnekort på 8GB, lader/batteri, boks for brytertilkobling samt en rund, lett bryter med diameter 75 mm inngår i pakken. Kameraet monteres på et lite kamerastativ eller en monteringsarm som festes til et bord, gjerne på rullestolen - eller kanskje fast plassert foran vinduet og fuglebrettet? Når motivet er på plass på skjermen, trykker man på bryteren - bildet er tatt og lagret på minnebrikken. Andre brytere kan brukes.
størrelse L 48cm x B 18cm x H 3,5cm
Strøm Kan brukes på PC og MAC.
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no