Kategorier

More information

Kjempedyne sitte/liggesekk

Kjempedyne sitte/liggesekk

Kjempedyna er en stor og komfortabel sittesekk/madrass som former seg og gir støtte til rygg, nakke og hode.

Lagerstatus: På lager

kr 6 250,00

* Påkrevde felt

kr 6 250,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Stor formbar madrass fylt med isoporperler. Madrassen kan legges flatt på gulvet eller vinkles opp mot en vegg. Reises madrassen på høykant blir den et godt alternativ for personer med stort behov for rygg-, nakke- og hodestøtte. Det gir en stødig sittestilling med stor bendeler og god støtte langs hele kroppen, en stilling som kan være fin for spastikere. Kan gjerne benyttes i kombinasjon med noen av våre andre støtteputer. Se også våre mindre varianter, Lilledyna og Minidyna. Bestillingsvare i uilke farger - velg farge!

Tilleggsinformasjon

Varekode KIK-1-503248
Tittel Kjempedyne sitte/liggesekk
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Stor formbar madrass fylt med isoporperler. Madrassen kan legges flatt på gulvet eller vinkles opp mot en vegg. Reises madrassen på høykant blir den et godt alternativ for personer med stort behov for rygg-, nakke- og hodestøtte. Det gir en stødig sittestilling med stor bendeler og god støtte langs hele kroppen, en stilling som kan være fin for spastikere. Kan gjerne benyttes i kombinasjon med noen av våre andre støtteputer. Se også våre mindre varianter, Lilledyna og Minidyna. Bestillingsvare i uilke farger - velg farge!
størrelse 185 x 115 cm ca 20 cm tykk

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no