Kategorier

More information

Podium kvadrat med lysglobe

Podium kvadrat med lysglobe

Stabilt podium.

Lagerstatus: På lager

kr 36 250,00

* Påkrevde felt

kr 36 250,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Lysgloben reagerer på lyd, fargen endres med toneleie og lydstyrke. Følsomheten kan reguleres. Montert i et podium blir den stabil, enkel å komme inntil og mulig å kjenne på. Berøring kan lage lyd og kan dermed også påvirke lyset. Alle våre podier har en stabil kjerne som er dekket av skum og et ytre skaitrekk. De kan stå for seg selv eller settes sammen i ulike kombinasjoner. Podiene gir en fin og helhetlig opplevelse av sanserommet og skaper tilgjengelighet til aktivitetene. I dette podium er det plass for for lysgloben i topplaten og det er en åpning for fiberoptiske tråder på siden. Størrelse 100x100x45 cm Podiet finnes i 6 standard farger og kan bestilles i flere nyanser, se fargekart.

Tilleggsinformasjon

Varekode K-100349-C
Tittel Podium kvadrat med lysglobe
Varetype Spesialprodukt. Dette produktet er spesielt tilpasset funksjonshemmede. Det kan ikke kjøpes direkte i nettbutikken. Ta kontakt med oss dersom du ønsker varen.
Beskrivelse Lysgloben reagerer på lyd, fargen endres med toneleie og lydstyrke. Følsomheten kan reguleres. Montert i et podium blir den stabil, enkel å komme inntil og mulig å kjenne på. Berøring kan lage lyd og kan dermed også påvirke lyset. Alle våre podier har en stabil kjerne som er dekket av skum og et ytre skaitrekk. De kan stå for seg selv eller settes sammen i ulike kombinasjoner. Podiene gir en fin og helhetlig opplevelse av sanserommet og skaper tilgjengelighet til aktivitetene. I dette podium er det plass for for lysgloben i topplaten og det er en åpning for fiberoptiske tråder på siden. Størrelse 100x100x45 cm Podiet finnes i 6 standard farger og kan bestilles i flere nyanser, se fargekart.
størrelse 100x100x45 cm
Strøm 220 V

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no