Kategorier

More information

Balloo sittesekk med musikkvibrasjoner

Balloo sittesekk med musikkvibrasjoner

Dette inngår: Sittesekk med trekk i valgfri farge, lydelement for vibrasjoner i sittesekken, forsterker med regulering av lyden i sittesekken og av volumet i separate høyttalere hver for seg. (separate høytalere = de man lytter til og som sender lyd ut i rommet). Høyttalerne bestilles i tillegg. Lydkilde som CD-spiller eller MP3-spiller inngår ikke.

Lagerstatus: På lager

kr 27 500,00

* Påkrevde felt

kr 27 500,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Musikkopplevelsen blir intensiv og dypt avslappende i sittesekkene, når musikkvibrasjoner forplanter seg gjennom polystyrenkulene og kjennes gjennom hele kroppen. En god opplevelse for de med hørselshemminger, nedsatt kroppsoppfattelse eller redusert sensorisk opplevelse. Forsterker og volumkontrollboks inngår. Man behøver MP3/cd-spiller og høyttalere i tillegg. Balloo er en skålformet sittesekk med god sittekomfort. Den kan brukes på ulike måter, har to innersekker for å holde isoporperlene på plass, og den former seg godt etter kroppen. Den kan kombineres med en ekstra støtteputer f.eks i nakken for mer komfort. Kan bestilles i mange farger. Trekk i skai. VELG FARGE! Se også på Molly sittesekk som er litt mindre og har litt annen form.

Tilleggsinformasjon

Varekode K-100320
Tittel Balloo sittesekk med musikkvibrasjoner
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Musikkopplevelsen blir intensiv og dypt avslappende i sittesekkene, når musikkvibrasjoner forplanter seg gjennom polystyrenkulene og kjennes gjennom hele kroppen. En god opplevelse for de med hørselshemminger, nedsatt kroppsoppfattelse eller redusert sensorisk opplevelse. Forsterker og volumkontrollboks inngår. Man behøver MP3/cd-spiller og høyttalere i tillegg. Balloo er en skålformet sittesekk med god sittekomfort. Den kan brukes på ulike måter, har to innersekker for å holde isoporperlene på plass, og den former seg godt etter kroppen. Den kan kombineres med en ekstra støtteputer f.eks i nakken for mer komfort. Kan bestilles i mange farger. Trekk i skai. VELG FARGE! Se også på Molly sittesekk som er litt mindre og har litt annen form.

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no