Kategorier

More information

Hjørnefeste for fiberoptikk

Hjørnefeste for fiberoptikk

Lagerstatus: På lager

kr 8 268,75

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Med dette hjørnefestet kan du skape en spennende krok og et lite krypinn. Trådene henger i en bue under platen før de henges ned over kanten. I et rom med normal takhøyde egner det seg godt med bruk av fiberoptikk med 200 tråder og i 3 meters lengde. Pleksiglass. Kan også leveres som hvitlakkert treplate.

Tilleggsinformasjon

Varekode K-503671
Tittel Hjørnefeste for fiberoptikk
Varetype Spesialprodukt. Dette produktet er spesielt tilpasset funksjonshemmede. Det kan ikke kjøpes direkte i nettbutikken. Ta kontakt med oss dersom du ønsker varen.
Beskrivelse Med dette hjørnefestet kan du skape en spennende krok og et lite krypinn. Trådene henger i en bue under platen før de henges ned over kanten. I et rom med normal takhøyde egner det seg godt med bruk av fiberoptikk med 200 tråder og i 3 meters lengde. Pleksiglass. Kan også leveres som hvitlakkert treplate.
størrelse 95 x 95 cm
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no