Kategorier

More information

Boblerør myk madrass

Boblerør myk madrass

Myk madrass for å ligge tett innpå røret.

Lagerstatus: På lager

kr 6 875,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Kom tett på boblerøret og ligg mykt og behagelig. Vinyltrekk med fyll av skum og polystyrenperler. Med en madrass som denne kommer brukere godt inntil boblerøret, for å lettere å se og oppfatte farger og bobler, kunne kjenne på røret og de vibrasjoner som oppstår med boblene. For rør med 15 cm diameter. Bildet avviker, det er en åpning i enden for lettere å kunne inspisere boblerørssokkelen og lette renhold under madrassen. Boblerøret bør fikseres både i topp og bunn ved bruk av denne madrass.

Kan bestilles i ulike farger, ta kontakt for mer informasjon.

Tilleggsinformasjon

Varekode TFH-9BCBS
Tittel Boblerør myk madrass
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Kom tett på boblerøret og ligg mykt og behagelig. Vinyltrekk med fyll av skum og polystyrenperler. Med en madrass som denne kommer brukere godt inntil boblerøret, for å lettere å se og oppfatte farger og bobler, kunne kjenne på røret og de vibrasjoner som oppstår med boblene. For rør med 15 cm diameter. Bildet avviker, det er en åpning i enden for lettere å kunne inspisere boblerørssokkelen og lette renhold under madrassen. Boblerøret bør fikseres både i topp og bunn ved bruk av denne madrass.

Kan bestilles i ulike farger, ta kontakt for mer informasjon.

størrelse 102 x 152 x 30cm. Kan målbestilles.
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no