Kategorier

More information

Molly sittesekk med musikkvibrasjoner

Molly sittesekk med musikkvibrasjoner

Musikkopplevelsen blir intensiv og dypt avslappende i sittesekkene, når musikkvibrasjoner forplanter seg gjenom polystyrenkulene og kjennes gjennom hele kroppen.

Lagerstatus: På lager

kr 27 500,00

* Påkrevde felt

kr 27 500,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Musikkvibrasjoner er en god opplevelse for de med hørselshemminger, nedsatt kroppsoppfattelse eller redusert sensorisk opplevelse. Forsterker og volumkontrollboks inngår. Man behøver MP3/cd-spiller og høytalere i tillegg. Molly er en skålformet sittesekk med god sittekomfort. Inneholder små isoporperler som gjør at den former seg godt til kroppen. Den har lav rygg men kan kombineres med en ekstra støtteputer (u-pute) for å gi ekstra støtte til rygg og nakke/hode. Kan bestilles i mange farger. Trekk i skai. VELG FARGE! Se også på Balloo sittesekk som er litt større og kan formes litt annerledes. Dette inngår: Sittesekk med trekk i valgfri farge, lydelement for vibrasjoner i sittesekken, forsterker Yamaha, volumkontrollboks for regulering av volumet i separate høyttalere (de man lytter til og som sender lyd ut i rommet). Høyttalerne bestilles i tillegg. Lydkilde som CD-spiller eller MP3-spiller inngår ikke.

Tilleggsinformasjon

Varekode K-100160
Tittel Molly sittesekk med musikkvibrasjoner
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Musikkvibrasjoner er en god opplevelse for de med hørselshemminger, nedsatt kroppsoppfattelse eller redusert sensorisk opplevelse. Forsterker og volumkontrollboks inngår. Man behøver MP3/cd-spiller og høytalere i tillegg. Molly er en skålformet sittesekk med god sittekomfort. Inneholder små isoporperler som gjør at den former seg godt til kroppen. Den har lav rygg men kan kombineres med en ekstra støtteputer (u-pute) for å gi ekstra støtte til rygg og nakke/hode. Kan bestilles i mange farger. Trekk i skai. VELG FARGE! Se også på Balloo sittesekk som er litt større og kan formes litt annerledes. Dette inngår: Sittesekk med trekk i valgfri farge, lydelement for vibrasjoner i sittesekken, forsterker Yamaha, volumkontrollboks for regulering av volumet i separate høyttalere (de man lytter til og som sender lyd ut i rommet). Høyttalerne bestilles i tillegg. Lydkilde som CD-spiller eller MP3-spiller inngår ikke.

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no