Kategorier

More information

Musikkvannseng 140x200cm 1 lydenhet

Musikkvannseng 140x200cm 1 lydenhet

Vannsenger er avslappende, trykkfordelende og sansestimulerende. De er varme, omsluttende og vuggende. I kombinasjon med en kuledyne kan man lett finne roen!

Lagerstatus: På lager

kr 43 750,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Vannsenger er avslappende, trykkfordelende og sansestimulerende. De finnes med ulik dempingsgrad, de uten demping gir mest stimuli. De er varme, omsluttende og vuggende. I kombinasjon med en kuledyne kan man lett finne roen! Legger man til musikkvibrasjoner eller et massasjelement får man stor taktil stimulering som kan varieres etter ønske. I musikkvannsengen inngår en forsterker, i tillegg til lydelementet som er montert i sengebunnen. Legg til en lydkilde som en MP3-spiller/cd-spiller og et sett gode PC-høytalere for å kunne lytte til musikken. Vannsengene kan leveres med ulike sokkel/benløsninger. Som standard leveres de avbildede stålbenen, som gir plass til hjullift. Musikkvannsenger med bredde over 140 cm kan i tillegg utstyres med et massasjelement. Ønsker du en vanlig vannseng uten musikk - ta kontakt for å få priser.

Tilleggsinformasjon

Varekode AKVA-140MUS
Tittel Musikkvannseng 140x200cm 1 lydenhet
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Vannsenger er avslappende, trykkfordelende og sansestimulerende. De finnes med ulik dempingsgrad, de uten demping gir mest stimuli. De er varme, omsluttende og vuggende. I kombinasjon med en kuledyne kan man lett finne roen! Legger man til musikkvibrasjoner eller et massasjelement får man stor taktil stimulering som kan varieres etter ønske. I musikkvannsengen inngår en forsterker, i tillegg til lydelementet som er montert i sengebunnen. Legg til en lydkilde som en MP3-spiller/cd-spiller og et sett gode PC-høytalere for å kunne lytte til musikken. Vannsengene kan leveres med ulike sokkel/benløsninger. Som standard leveres de avbildede stålbenen, som gir plass til hjullift. Musikkvannsenger med bredde over 140 cm kan i tillegg utstyres med et massasjelement. Ønsker du en vanlig vannseng uten musikk - ta kontakt for å få priser.
størrelse 140x200 cm høyde 47 cm

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no