Kategorier

More information

Protac SenSit® Kulestol

Protac SenSit® Kulestol

Sansestimulerende stol med vingeputer.

Lagerstatus: På lager

kr 13 902,50

* Påkrevde felt

kr 13 902,50

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Protac Sensit® er en stol med vingeputer som pakker inn kroppen og gir god sansestimulering. SenSit har tunge plastkuler i setet og i sidevingene. Kulenes fleksibilitet og punktvise trykk stimulerer både berøringssans og muskel-leddsansen. Stolen gir trygghet og en stabil sittestilling. Protac Sensit® kulestol finnes i standard størrelse for brukere opp til 180cm og i en høy versjon for større personer. Sensit finnes i 8 ulike farger: mørk grå, offwhite, sort, rød, rustrød, aqua, lime og grågrønn. Oppgi farge ved bestilling. Vær obs på at farger på PC-skjerm aldri blir som de virkelige fargene. Puff til bena bestilles separat.

Tilleggsinformasjon

Varekode P-601-3820-80-C
Tittel Protac SenSit® Kulestol
Varetype Spesialprodukt. Dette produktet er spesielt tilpasset funksjonshemmede. Det kan ikke kjøpes direkte i nettbutikken. Ta kontakt med oss dersom du ønsker varen.
Beskrivelse Protac Sensit® er en stol med vingeputer som pakker inn kroppen og gir god sansestimulering. SenSit har tunge plastkuler i setet og i sidevingene. Kulenes fleksibilitet og punktvise trykk stimulerer både berøringssans og muskel-leddsansen. Stolen gir trygghet og en stabil sittestilling. Protac Sensit® kulestol finnes i standard størrelse for brukere opp til 180cm og i en høy versjon for større personer. Sensit finnes i 8 ulike farger: mørk grå, offwhite, sort, rød, rustrød, aqua, lime og grågrønn. Oppgi farge ved bestilling. Vær obs på at farger på PC-skjerm aldri blir som de virkelige fargene. Puff til bena bestilles separat.
størrelse 15 kg

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no