Kategorier

More information

Protac SenSit® Straight Kulestol

Protac SenSit® Straight Kulestol

Sansestimulerende stol med vingeputer.

Lagerstatus: På lager

kr 25 000,00

* Påkrevde felt

kr 25 000,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

Detaljer

Protac Sensit Straight® er en stol med sideputer/vinger som pakker inn kroppen og gir god støtte. Den har tunge plastkuler i setet og i sidevingene. Kulenes fleksibilitet og punktvise trykk stimulerer både berøringssans og muskel-leddsansen. Stolen gir trygghet og en stabil sittestilling, en opplevelse av å bli holdt om. Sensit Straight har større sittehøyde enn standard Sensit som gjør det lettere å reise seg, den gir en mer oppreist posisjonering. Basen er laget i fast skum og er konstruert slik at lett vugging/gynging er mulig. Sitteputen er uttagbar og vendbar, med en side av trykkavlastende skum og den andre siden med trykkstimulerende kuler. Den har et innvendig inkontinenstrekk og yttertrekket er lett å ta av å vaske. Yttertrekket har også et belegg som er fuktavstøtende. Oppgi farge ved bestilling. Puff til bena bestilles separat. Stolen passer på sykehjem. dagsentre, i hjemmet, på psykiatriske avdelinger, boliger, skoler og terapirom.

Tilleggsinformasjon

Varekode P-600-650-3800-C
Tittel Protac SenSit® Straight Kulestol
Varetype Spesialprodukt. Dette produktet er spesielt tilpasset funksjonshemmede. Det kan ikke kjøpes direkte i nettbutikken. Ta kontakt med oss dersom du ønsker varen.
Beskrivelse Protac Sensit Straight® er en stol med sideputer/vinger som pakker inn kroppen og gir god støtte. Den har tunge plastkuler i setet og i sidevingene. Kulenes fleksibilitet og punktvise trykk stimulerer både berøringssans og muskel-leddsansen. Stolen gir trygghet og en stabil sittestilling, en opplevelse av å bli holdt om. Sensit Straight har større sittehøyde enn standard Sensit som gjør det lettere å reise seg, den gir en mer oppreist posisjonering. Basen er laget i fast skum og er konstruert slik at lett vugging/gynging er mulig. Sitteputen er uttagbar og vendbar, med en side av trykkavlastende skum og den andre siden med trykkstimulerende kuler. Den har et innvendig inkontinenstrekk og yttertrekket er lett å ta av å vaske. Yttertrekket har også et belegg som er fuktavstøtende. Oppgi farge ved bestilling. Puff til bena bestilles separat. Stolen passer på sykehjem. dagsentre, i hjemmet, på psykiatriske avdelinger, boliger, skoler og terapirom.
Strøm 135.00

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no