Kategorier

More information

Musikkseng 90x200

Musikkseng 90x200

Musikkseng med regulerbar sengebunn. Både hjertebrett og fotende kan løftes elektrisk. To resonnanseelement og en god forsterker inngår for å gi maksimal effekt fra lydene. Finnes også i 90 cm bredde. Må kompletteres med lydkilde MP3/cd-spiller og med høytalere for bedre å kunne lytte til musikken.

Lagerstatus: På lager

kr 53 245,13

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Dette inngår: Seng med trekk i hvit farge, lydelement for vibrasjoner i sengen, forsterker Yamaha, volumkontrollboks for regulering av volumet i separate høyttalere (de man lytter til og som sender lyd ut i rommet). Separate høyttalere og lydkilde (CD-spiller eller MP3-spiller) inngår ikke. Finnes også i 120 cm bredde.

Tilleggsinformasjon

Varekode K-100334
Tittel Musikkseng 90x200
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Dette inngår: Seng med trekk i hvit farge, lydelement for vibrasjoner i sengen, forsterker Yamaha, volumkontrollboks for regulering av volumet i separate høyttalere (de man lytter til og som sender lyd ut i rommet). Separate høyttalere og lydkilde (CD-spiller eller MP3-spiller) inngår ikke. Finnes også i 120 cm bredde.
størrelse 200x90x50
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no