Kategorier

More information

Huskesete Junior

Huskesete Junior

Lagerstatus: På lager

kr 3 128,75

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Huskesete til barn, for hjemmemiljø. Med høy rygg og god plass til armene innenfor sidekantene. Komplett med brystsele, som også har stropp ned i setet. Samme sete finnes i junior og voksen størrelse. Trenger barnet ekstra støtte kan det legges en hesteskoformet pute langs sidene og tvers over fanget. Ta kontakt for mer informasjon om dette. Tilsvarende sete finnes i en utførelse testet for offentlig miljø som skole/barnehage. Ta kontakt for mer informasjon.

Hm.nr 156549

Tilleggsinformasjon

Varekode TFH-8TTSS
Tittel Huskesete Junior
Varetype Lagervare. Sendes innen 2-5 dager.
Beskrivelse Huskesete til barn, for hjemmemiljø. Med høy rygg og god plass til armene innenfor sidekantene. Komplett med brystsele, som også har stropp ned i setet. Samme sete finnes i junior og voksen størrelse. Trenger barnet ekstra støtte kan det legges en hesteskoformet pute langs sidene og tvers over fanget. Ta kontakt for mer informasjon om dette. Tilsvarende sete finnes i en utførelse testet for offentlig miljø som skole/barnehage. Ta kontakt for mer informasjon.

Hm.nr 156549

størrelse høyde:69 bredde: 43 sittedybde 34cm maks 80 kg
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no