Kategorier

More information

Huskestativ enkel EN1176

Huskestativ enkel EN1176

Stativet er godkjent for offentlig bruk etter EN1176, se mer under. Huskeseter inngår ikke.

Lagerstatus: På lager

kr 5 625,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Stativet er godkjent for offentlig bruk etter EN1176. Det er ikke dimensjonert for miljøer hvor det er fare for hærverk. Passer derfor best på institusjoner med døgnkontinuerlig bemanning og mulighet for tilsyn. Finnes også i utførelse for to respektive 3 huskeseter. Dette stativ kan brukes til rullestolshuske og kombirocker huske.

Tilleggsinformasjon

Varekode TFH-8TSFS7
Tittel Huskestativ enkel EN1176
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Stativet er godkjent for offentlig bruk etter EN1176. Det er ikke dimensjonert for miljøer hvor det er fare for hærverk. Passer derfor best på institusjoner med døgnkontinuerlig bemanning og mulighet for tilsyn. Finnes også i utførelse for to respektive 3 huskeseter. Dette stativ kan brukes til rullestolshuske og kombirocker huske.
størrelse Krever 244 cm i bredden og 214 cm i dybden. I tillegg bør det være en sikkerhetssone på ca 2 m rundt huskestativet.
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no