Kategorier

More information

Kjelke Snow Comfort

Kjelke Snow Comfort

Akebrett med spesialsete! Snow Comfort er en kjelke laget for å kunne benyttes både på fast og løs snø. Brede plastmeier med stålforsterkning gir kjelken gode kjøreegenskaper.

Lagerstatus: På lager

kr 4 375,00

Dette produktet er spesialutviklet for personer med funksjonshemming. Alle kan kjøpe produktet, men oppfyller du visse krav kan du søke støtte hos NAV. Hvis du trenger veiledning i bruk eller kjøp av produktet, kan du kontakte oss!

ELLER

Detaljer

Akebrett med spesialsete! Snow Comfort er en kjelke laget for å kunne benyttes både på fast og løs snø. Brede plastmeier med stålforsterkning gir kjelken gode kjøreegenskaper. Snow Comfort har høyderegulerbar nakkestøtte, ståplate for ledsager, tre festebelter og polstret sete som standard. Akebrettet er komfortabelt og er utstyrt med sidestøtter, belter og nakkestøtte. Ytterligere individuell tilpasning på forespørsel. Ledsager har mulighet til å stå på en plate som festes bak akebrettet og ta del i aktiviteten. Platen kan enkelt fjernes eller vippes opp. Kjelken er beregnet for funksjonshemmede fra 3 år.

Tilleggsinformasjon

Varekode K-500038
Tittel Kjelke Snow Comfort
Varetype Bestillingsvare. Leveringstid ca. 4 uker.
Beskrivelse Akebrett med spesialsete! Snow Comfort er en kjelke laget for å kunne benyttes både på fast og løs snø. Brede plastmeier med stålforsterkning gir kjelken gode kjøreegenskaper. Snow Comfort har høyderegulerbar nakkestøtte, ståplate for ledsager, tre festebelter og polstret sete som standard. Akebrettet er komfortabelt og er utstyrt med sidestøtter, belter og nakkestøtte. Ytterligere individuell tilpasning på forespørsel. Ledsager har mulighet til å stå på en plate som festes bak akebrettet og ta del i aktiviteten. Platen kan enkelt fjernes eller vippes opp. Kjelken er beregnet for funksjonshemmede fra 3 år.
størrelse Størrelse fra sete til fothviler: 84 cm. Bredde mellom sidestøtter: 40 cm. Setebredde: 32 cm. Overkant rygg til overkant nakkestøtte: 18 - 44 cm (trinnløs regulering). Rygghøyde: 20 cm. Tåler opp til 100 kg. Total størrelse: 117x50x49 cm, 13 kg.
Farge Ikke oppgitt

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Amajo AS
Hellinga 16D, 1481 Hagan
67074340 - firmapost [at] amajo.no