Interaktivt rom

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Amajo sine interaktive rom

Shahram Ariafar, Hjelpemiddelkonsulent

Om Amajo AS

Amajo AS har jobbet med hjelpemidler og utstyr for barn og voksne i mer enn 30 år. Vi har spesialisert oss på produkter for aktivitet og stimulering. Sanserom er et av våre hovedområder og vi tegner, priser og leverer disse til mange ulike brukergrupper over hele landet.

Våre interaktive rom

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Tilpasset

Amajo sine interaktive rom er utviklet av de største utviklere for Immersive Technology i verden. Våre produkter er designet og produsert i England. Interaktivt rom er skreddersydd for å dekke brukerens behov, og er utarbeidet i tett samarbeid med våre sensoriske spesialister. Vi sikrer at brukeren får et modernt høyteknologisk interaktivt rom for dekke spesifikke behov.

Man kan velge om man ønsker et interaktivt gulv eller et helt interaktivt rom (gulv og alle vegger).

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Interaktivt

Ved hjelp av den nyeste bevegelsesteknologien tilbyr vi svært mottakelig interaktivt gulv og interaktive vegger, enten du trenger bare en vegg eller 360 grader av interaksjon.

Enkelt

Våre interaktive rom styres gjennom vår brukervennlige Sensory Room-programvaren. Med over femten interaktive tematyper, hundrevis av forhåndsdefinerte temaer og et bibliotek med over tusen bilder og videoer, kan du enkelt lage ditt eget innhold ved hjelp av den enkle veiviseren. Hvis du ikke finner bildet eller videoen du trenger i vårt omfattende bibliotek, kan du enkelt importere dine egne, enten bilde, video eller strømmet fra YouTube.

Kommunikativ

Med en ny Edge Technology kan det interaktive rommet ha sømløst innhold rundt hjørner, kurvede områder. Man kan også produsere store panoramautsikt. På basis av vårt utvalg av sensorisk maskinvare kan vi skape et virkelig interaktivt miljø. Tenk deg at et havmotiv blir projisert med interaktive vannkryper og svømmerfisk med alle lysene i rommet satt til blått for å skape en undervannsfylt. Eller et bål som projiseres med røk fra røykmaskinen med røyk lukt fra aromaterapi-enheten. Eller til og med en snøflakspredning med vindkast fra vindmaskinen. Med våre interaktive rom er mulighetene uendelige.

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Vårt utvalg av sensorisk maskinvare kan suppleres med:

Det er enkelt å bytte mellom flere planer ved hjelp av swipe-kortleser system, noe som betyr at en bruker kan gå inn i rommet, drar kortet sitt og umiddelbart vil programvaren begynne å spille en egen spilleliste.

Alle sensoriske maskinvarer kan aktiveres og styres ved hjelp av spillelist-planleggeren. Man kan enkelt endre farge eller duft når temaene endres.

Vår applikasjon lar brukeren lage innhold til interaktivt rom fra skrivebordet sitt ved hjelp av en bærbar datamaskin. Brukeren kan importere innholdet inn i rommet.

Interaktivt rom levert av Amajo AS

Det er bare å ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg med en tilpasset løsning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s