10 gode grunner til at du bør velge Amajo!

Shahram Ariafar, Hjelpemiddelkonsulent

Årsak 1: Vi er eksperter på sensorisk utstyr

Hvorfor er Amajo ekspert på sensorisk utstyr? Drevet av en følelse av formål, brenner vi for å være Skandinavias ledende spesialistdesigner, leverandør og installatør av sensorisk utstyr. På grunn av dette vet du at du er i de beste hendene i bransjen når du handler hos Amajo, multisensorisk for alle!

Årsak 2: Vi bringer konstant innovasjon

Amajo-utstyr utnytter den mest oppdaterte teknologien og innovasjonen for å engasjere, utvide og styrke en unik sensorisk opplevelse. Vi investerer mye på å sikre at Amajo alltid er i forkant av multisensorisk utstyr leveranse. Dette muliggjør livsendrende utfall på den enkleste og mest intuitive samt inspirerende måte … fordi vi alle trenger en følelse av oppdagelse!

Årsak 3: Hele livets verdi

Hva mener vi med «Hele livets verdi»? Allsidighet og fleksibilitet er en integrert del av den nøye vurderte designen av Amajo produkter. For eksempel kan vår trådløse SimplyWorks brytere brukes for å oppnå like gode resultater for individer og grupper, alle aldre, behov og evner. Dette gir en følelse av frihet.

La oss holde ting enkelt og planlegge for fremtiden. Amajo er stolt av å levere innovative produkter med skalerbarhet, allsidighet og fleksibilitet i tankene til enhver tid.

Årsak 4: Pålitelighet, holdbarhet og kvalitet

Vi vet at våre sensoriske utstyr er de beste du kan kjøpe, og det er derfor Amajo gir deg 2 års garanti, som den første i bransjen! Våre produkter er forsøkt og klarert! Ved å velge oss stoler du også på fortreffeligheten til Amajo produktene og får en følelse av komfort!

Våre leverandører produserer etter eksakte standarder i Europa. Våre leverandører bruker et strengt testsystem når de kontrollerer produksjonen. Dette utføres slik at vi alltid er sikre på at vi er på toppen når det kommer til produktets pålitelighet, holdbarhet og kvalitet.

Årsak 5: Bærekraft, ansvar og fellesskap

Hvorfor er Amajo stolt av «bærekraft, ansvar og fellesskap»? Gjennom vår intensjon for kontinuerlig forbedring søker Amajo alltid etter måter som sikrer at dyktighet betyr at alle aspekter av virksomheten fungerer så effektivt og miljøvennlig som mulig. Vi tror på dette prinsippet for å tilby en virkelig bærekraftig sensorisk løsning.

Vi tar også vårt samfunnsansvar på alvor, og støtter mange skoler, dagssentre, habiliteringssentre, psykiatriske avdelinger og biblioteker med varig utlån av sensoriske utstyr. Vi deltar i Handikappede Barns Foreldreforening sin camp hvert år. Vi alltid stiller opp slik at drømmene kan bli virkelighet!

Foto: Handikappede Barns Foreldreforening

Årsak 6: Vi prioriterer kundebehandling

Det å prioritere kundebehandling er vår identitet! Amajo er alltid forpliktet til å tilby den beste kundeopplevelsen som mulig. Fra første kontakt helt til design, levering, montering og service etter salg, behandler vi alle forhold med en følelse av viktighet. Amajos kommunikasjon og pålitelighet er et «må-se» landemerke for tillit for våre langdistanse reiser sammen med deg!

Uavhengig av hvilket steg du befinner deg på ditt sensoriske eventyr, vårt dedikerte team er til rådighet for å tilby vennlig og profesjonell veiledning og gi deg råd om alle multisensoriske ting!

Årsak 7: Vi skaper spesialistløsninger

Hvordan kan Amajo skape spesialistløsninger? Våre sansekonsulenter og fagpersoner har mye erfaring. De hjelper deg å få mest mulig ut av din plass og budsjett slik at løsningen passer til dine behov og evner. Amajo vil samarbeide tett med deg for å tilpasse en bærekraftig sensorisk løsning og presentere den sammen med ditt eget personlig tilbud.

Ved å vise en omsorgsfølelse, genererer vi spesifiserte design og lager planer. Alt laget for å tillate deg å visualisere og realisere det nye sansemiljøet ditt … bare ta med drømmene, ideene og fantasien!

Årsak 8: Enkel og praktisk handel

Ser du etter enkel og praktisk handel? Amajo gir deg friheten og fleksibiliteten til å kjøpe multisensorisk utstyr når du vil. Enten du kjøper fra vårt omfattende utvalg av livsendrende produkter online, bestiller fra vår spennende katalog eller har en skreddersydd sanserom design … valget er ditt!

Vi setter sammen din sensoriske handel. Uansett om det er et enkelt produkt, et helt rom eller en hel bygning. Amajo vil hjelpe og støtte deg i hvert eneste trinn, og vi vil gjøre din sensoriske reise enkel og grei samt spennende og hyggelig.

Vi har til og med brukt vår omfattende kunnskap til å lage sensoriske pakker for et bredt spekter av budsjett og resultater, fra trygt og beroligende til interaktivt og stimulerende… sensorisk suksess kunne ikke vært enklere!

Du kan innse fordelene ved å bruke Amajo produkter umiddelbart ved å velge et av betalingalternativene våre. Vi gjør vårt beste til å gjøre en forskjell for de som trenger det nå. Kontakt oss for mer informasjon.

Årsak 9: Tillitsfullt montering

Hva mener vi med «tillitsfullt montering»? Enkelt sagt: du vil knapt merke til at vi er der med Amajos installatører! Vårt vennlige team er opplært til de høyeste standarder innen helse og sikkerhet og beste praksis. Med en følelse av stolthet, monterer vi utstyret ditt trygt, raskt og effektivt når det passer deg!

Årsak 10: Kontinuerlig support

Amajo er alltid tilgjengelig for fortsatt produktstøtte og veiledning. Dette er avgjørende for oss fordi vi har en ansvarsfølelse. Det å handle hos Amajo betyr trygghet. Alle nye sanserom får automatisk innledende opplæringskurs og demonstrasjoner. Amajo også tilby vedlikeholdsavtale for en meget rimelig pris. Alt dette sikrer at du trygt og kontinuerlig kan få mest mulig ut av ditt multisensoriske miljø.

I tillegg er våre dyktige rådgivere tilgjengelige for å tilby produktstøtte når du trenger det, så slapp av … det er Amajo, vi har spesiell kjærlighet for spesielle behov!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s