Aldersrelevante leker for barnets utvikling

Shahram Ariafar, Hjelpemiddelkonsulent

Lurer du på hvilket leketøy som er best for et barn?

Selv om du er mye rundt barn, kan det være vanskelig å velge en gave som er både morsom og lærerik! Barn går gjennom forskjellige læringsstadier når de vokser fra nyfødte til ungdommer. Mens disse stadiene skjer, skjer det også endringer i hjernen.

Selv om hvert barn utvikler seg i sin egen tid, er det viktig å kontinuerlig stimulere sinnet og sansene for å hjelpe dem å vokse. Å lære de forskjellige utviklingsstadiene er viktig for å avgjøre hva et aldersgodt leketøy er for barnet ditt eller din kjære. Hvis du leter etter den perfekte gaven, kan du informere avgjørelsen din om hvilket utviklingsstadium et barn er på.

Vi har opprettet en nyttig visuell guide for enkel referanse.

Vi på Amajo har mer enn 30 års erfaring med pedagogiske leketøy og produkter for sansestimulering og utvikling. Trenger du råd og veiledning for valg av riktig pedagogikk leketøy til barnet ditt eller i barnehage/skolen? Sjekk vår nettbutikk eller ta kontakt med oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s