Bedre søvn med kuledyne

Lisbeth T, Amajo kunde

Jeg er en 45 år gammel dame som alltid har slitt med søvn, jeg har sovet lite og ganske urolig med flere oppvåkninger i løpet av natten. Dette har påvirket min hverdag ganske mye med tanke på mine helseutfordringer som ADHD og migrene. Sover jeg lite og urolig om natten er jeg mer urolig i hverdagen og får ofte hodepine og migrene anfall. Med lite og dårlig søvn håndterer jeg dessverre ikke hverdagsutfordringene mine like bra som ønsket. I løpenes år har jeg prøvd ulike metoder for å prøve å forbedre søvnen min, men har ikke lykkes helt med det FØR nå.

Amajo kuledyne

Jeg har nå sovet med Protac Kuledyne Calm 7 kg i ca. 5 mnd og den har virkelig endret min hverdag til det bedre!

Jeg sovner raskere når jeg legger meg om kvelden. Jeg er varm og god igjennom hele natten. Jeg våkner ikke lenger opp med sovesveis til alle kanter, noe som indikerer at jeg nå ligger mer i ro om natten og ikke så urolig som tidligere. Jeg har mindre oppvåkninger om natten/tidlig morgen, nå sover jeg til vekkerklokken ringer, før lå jeg å ventet på at den skulle ringe… Jeg våkner opp mye mer uthvilt og opplagt til dagens gjøremål.

Bedringen av min søvnkvalitet har også gjort til at jeg mestrer hverdagsutfordringene på en bedre måte enn før. Jeg er mer tilfreds og stress nivået mitt er lavere, noe som er en fordel da yrket mitt som Helsesekretær ofte er hektisk og utfordrendes. Migrene anfallene har også blitt redusert etter at søvnen min ble bedre, som igjen har ført til at jeg nå oftere kan delta på aktiviteter som jeg før ikke kunne da jeg ikke orket pga. hodepine/migrene.

Jeg sover med kuledynen hver natt og trives godt med at den omslutter meg og gir meg en varm og god «klem» igjennom natten 😊 Når jeg ikke har hatt mulighet til å bruke den, har jeg våknet opp om natten og våknet med sovesveis….og hatt en mer urolig hverdag.

Jeg er kjempeglad jeg var så heldig å få denne muligheten til å prøve ut dette hjelpemiddelet, som denne Protac kuledynen er! Spesielt siden jeg har hatt så god og viktig hjelp av den til å få bedre søvnkvalitet som igjen gir meg en så MYE bedre hverdag og det helt UTEN negative bivirkninger! HURRA 😊

Så tusen hjertelig takk igjen for denne muligheten og for en kjempe bra service dere leverer på Amajo! 😊

GOD NATT 😊

Vi håper du hatt nytte av å lese denne artikkelen. Se alle kuleprodukter her og her. Eller bare snakk med en av våre vennlige teammedlemmer for mer informasjon og veiledning for valg av riktig kuleprodukt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s