Viktig Informasjon for kunder som ønsker ehf faktura

Loraine Silva, Hjelpemiddelkonsulent

Hva er EHF faktura?

Det er Elektronisk Handelsformat Faktura men det er ikke samme som efaktura, efaktura bruker mest det private kunder som har nettbank og sendes rett inn i nettbank. Mens EHF sendes rett inn i mottakers regnskapssystem. Det fleste bedrifter ønsker EHF faktura nettopp på grunn av det blir billigere og vil spare både tid og miljøet for papir og forsendelse av dokumenter med postens fly- og biltransport.

Viktig for kunder som bestiller og ønsker EHF

Det er viktig å huske på at Stat og kommune har flere organisasjonsnummer så skriv riktig organisasjonsnummer eller skriv riktig Leveringsadresse og Fakturaadresse når du bestiller til oss både på nettsiden eller mail.

Må ikke glemme referansenummer/ansvarsnummer/IDnummer

Det fleste lønn og regnskapsavdelinga på kommune/stat krever korrekt merking av faktura som vi sender nemlig, faktura må ha ansvarsnummer/referansenummer/IDnummer/ordre(rekvisisjon)nummer. Det er bestiller av varen som skal oppgi referansen. Skriv riktig referansenr/ansvarnr/IDnr som er godkjent fra deres regnskapsfører. Alle fakturaer som ikke er korrekt merka vil bli returnert.

Har dere spørsmål rundt bestilling og faktura, kontakt oss og vi hjelper deg gjerne.

😊

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s