overnatting i hengekøye

Loraine Silva, Hjelpemiddelkonsulent

Jeg har vel i grunnen alltid syntes det er veldig gøy med teltturer og overnatting i hengekøye ute i naturen.

Jeg kjøpte meg hengekøye og hengekøyestativ i fjor og brukte den massevis i vårt hagen og sovnet alltid dypt hver gang.

Reisehengekøye og myggnett som jeg ønsker å kjøpe før sommeren kommer.
Og selvfølgelig tak å ha over hengekøya, når det er fare for nedbør.

I år tenkte jeg kjøpe en reisehengekøye, tarp, myggnett og oppheng og planere å overnatte i hengekøye ute i naturen på sommeren når det er varmt og er ubehagelig å sove inne.

Flora Zebra hengekøye
Denne fantastiske hengekøyen er produsert i organisk bomull, som både er myk til berøring og lett å rengjøre. Hengekøyen er håndlaget i Colombia og er av høy kvalitet. Det store antallet support-tråder sikrer optimal vektfordeling, god komfort og holdbarhet. Forsterkede kanter gjør materialet motstandsdyktig mot rifter. Hengekøyen er et sted hvor barn og voksne kan slappe av med en god bok, dagdrømme og nyte livet.

Jeg alltid elsker å sove i hengekøye spesielt når det er klarvær, bare ligge å se rett opp på stjernehimmelen. Den er også liten å ha med seg i sekken, veier lite og er rask og enkel å henge opp. Hengekøyen kan man også få satt opp steder der det er vanskelig få satt opp telt, for man trenger ikke tenke på hvordan underlaget på bakken er. Alt man trenger er noen trær og oppheng som er laget for trær.

Her er jeg, sover dypt i min favoritt hengekøye Flora Zebra hengekøye i hagen min i fjor sommer. I år sommer skal jeg være ute i naturen med hunden min, familien og reisehengekøye og oppheng.

Masse lykke til 🙂

Kjøp din hengekøye her

Hvis du føler deg usikker, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s