Velkommen til Fagdagen vår 25.05.22!

Liv Beate Stenberg og Marit Løbben – sykepleiere/hjelpemiddelkonsulenter

Jobber du med psykisk helse og er nysgjerrig på hva sansestimulering kan bidra med? Vi vet at dette er et ganske nytt område innen psykisk helse og vi opplever mye etterspørsel rundt det. Erfaring viser at det er svært nyttig med sansestimulering for alle uansett om man har utfordringer med noe eller ikke.

Vi mennesker sanser konstant hele livet, til og med mens vi sover. De fleste som har utfordringer med et eller annet opplever ubalanser i sanseapparatet, dette er viktig å ta tak i. Mye forteller vi om her på bloggen vår, men på fagdagen vil det komme forelesere som jobber aktivt med sansestimulering i kontakt med pasienter hver dag. Dette arbeidet har også resultert i mye spennende forskning som de også ønsker å dele med oss denne dagen.

Bli med oss på en spennende dag med fantastiske fagpersoner. Bindende påmelding gjøres enten via epost: livbeate@amajo.no eller ved å kjøpe billett i vår nettbutikk her. Håper vi sees – Liv Beate og Marit

😊
Program

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s