dere møter oss på alzheimerdagen innlandet!

Liv Beate Stenberg, sykepleier og hjelpemiddelkonsulent

Amajo har med glede takket ja til invitasjonen til Alzheimerdagen, og vil fortelle om hva sansestimulerende tilrettelegging kan gjøre for å avhjelpe i hverdagen for både den demensrammede og de pårørende.

Sansetimulering kan være så mangt, og når man tenker seg riktig godt om- så sanser vi jo hele dagen, hele året, hele livet. Det å bevisst kunne benytte sansestimulering terapeutisk for mennesker med demens, har vist seg i lang tid å ha god effekt- og begrense uheldig atferd.

Så hvordan kan vi gjøre dette? Det vil dere få svar på denne dagen!

Dere vil også få en del gode tips og triks, samt se en del av våre sansestimulerende produkter. Vi vil også ta med nye produkter for morsomme aktiviteter til eldre personer, og kanskje noen dere ikke har sett før 🙂

Håper vi sees på Alzheimerdagen den 21. september!

Med hilsen oss i Amajo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s