Julegavetips

Nå nærmer det seg jul, og mange lurer på hva man skal gi i julegaver. Det er ikke alltid like lett å finne noe som kan passe, men her kommer noen forslag til julegavehandelen:

1. Lydknapper med innspilling

Produktet inneholder 4 lydknapper hvor man kan spille inn inntil 7 sekunder av en stemme. Bruk knappene til å legge igjen beskjeder til hverandre eller til å spille quiz. Legg inn en lyd på knappen, som viser at du vet svaret på spørsmålet!

Spesifikasjoner:

  • Knappene krever 2 AAA-batterier, som ikke er inkludert.
  • Mål: Diameter = 9 cm.   

2. Taktile brikker

De taktile brikkene er fargerike og engasjerende med rike teksturer (glatt, humpete, riflet og grovt) som er en fin måte å stimulere barnets taktile sans på. Samtidig styrker man de motoriske ferdighetene.

Let med hånden inni posen for å finne to matchende former eller teksturer uten å se, kun ved å kjenne med fingrene. Eller man kan følge aktivitetskortene. Lær formidentifikasjon mens du bygger vokabular, og tidlig matematikkferdigheter!

Produktet Inkluderer:

  • 20 brikker som kommer i 5 forskjellige former og 4 teksturer.
  • 10 Aktivitetskort.

3. Boccia-sett 200

Spill boccia innendørs med familie og venner. Det er ikke mye plass som skal til, så boccia kan man spille midt i stuen. Boccia 200 er et sett med bocciaballer som er en mindre og lettere versjon av det klassiske boccia-settet. Dette er for de som foretrekker en mindre ball enn den paralympiske bocciaballen og passer derfor for alle, men er gunstig for barn og seniorer. 

Spesifikasjoner:

  • Boccia-settet består av 13 bocciaballer av mykt japansk mikrofiber (6 blå, 6 rød og 1 hvit).
  • Hardhet på ballene er medium.
  • Settet kommer i en blå nylonpose.

4. Blåsespill turbino

Turbino er et morsomt spill hvor det er lett å blåse så propellen beveger seg. Det er derimot ikke like lett å få propellen til å stoppe på et spesifikt felt. Spillet er utfordrende og engasjerende, og passer for alle barn. Spillet utvikler pusteteknikk og er et bra produkt for barn med talevansker. Det er 2 sirkler på propellene, hvor man velger vanskelighetsgrad.

Et annet alternativ i samme kategori kan være Blåselotto.

5. Empatidukker

Empatidukker blir brukt som et verktøy for å skape trygghet og omsorg. Dukkene har øyne som ser på deg når de holdes på venstre arm, og har et ansiktsuttrykk som kan tolkes som både sorg og glede. Dukkene har en lomme under venstre arm der man kan plassere en hjertemodul eller en lydmodul med innspillingsmulighet. Dukkene varierer i størrelse og utseende.

Vi har blant annet: Nelly, Emelie, Johan, Mandy, Simon og Simone.

6. Dartspill med 3 baller

Settet kommer med tre store målbrett med tallene 10 til 100, 0 til 10 og 0 til 20. Ballene fester seg til brettene ved hjelp av borrelås. Dette er en morsom og lærerik aktivitet man kan spille både inne og ute. Det er en nyttig ressurs for å støtte matematisk bevissthet, gjenkjenne tall, og telle.

Støtter følgende områder av læring:

• Matematikk

• Fysisk utvikling – hånd-øye koordinering

• Fysisk utvikling – motoriske ferdigheter

• Personlig utvikling – samarbeidsprosess

• Kommunikasjon og språk – resonnement

Det kan også kjøpes ekstra sett med baller til dartspillet.

Da håper vi at dere har fått noen ideer til julegaver. Har du noen spørsmål rundt produktene eller lurer på noe, send en e-post til firmapost@amajo.no

Vi hjelper gjerne til, ha en riktig god jul 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s