Nyhet: leasing og leie hos amajo

Liv Beate Stenberg, hjelpemiddelkonsulent

Vi får en del spørsmål hos oss om mulighet for leasing av sensoriske produkter. Og det er absolutt mulig! Det er gjerne en stor kostnad for mange med kjøp av disse produktene, og med leasingavtale vil det åpne seg nye muligheter. En leasingavtale hos oss gjelder først og fremst det offentlige, som sykehus, sykehjem, skoler, dagsentre eller lignende. Et priseksempel er: sensorisk utstyr til ca 100 000,- gir en månedlig kostnad på ca 2100,- per mnd i 60 måneder.

For privatpersoner er det primært kjøp, enten ved delbetaling eller betaling kontant. Det er allikevel mulig å leie produkter av oss, kontakt oss om dette ved spørsmål. Vi hjelper dere gjerne, og finner alltid en løsning. Følg vårt webinar om sansestimulering,søking på og bruk av sansestimulerende produkter- der vil dere få vite mer om hvilke løsninger som er mulige for dere 🙂

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s