Fordeler med taikofon

Taikofon får deg ikke bare til å lytte musikken den får deg også til å føle musikken!

Vet du hvordan musikk føles? Ja, det høres fantastisk ut! Musikk består av lydbølger, som kan kjennes av hendene, huden og kroppen slik hjelper brukeren bl.a å fokusere, roe ned eller stimulere etter behov og styrke samarbeid mellom ulike sanser.

Berøring er betydelig for alle mennesker og viktig i langtidspleie/sengeliggende behandling, i eldreomsorg eller hjemme. Med Taikofon oppleves lydfølelsen i hele kroppen og huden og skaper en følelse av berøring.

Å delta på en konsert med livemusikk én gang i flere dager kan få forventet levealder til å stige med ni år og påvirke velvære positivt. Taikofon kan mangle den delte opplevelsen, men er likevel mye mer enn bare å lytte til musikk, siden du virkelig kan få følelsen av å lytte til levende musikk med den.

Taikofon kombinerer musikk og vibroakustikk, fungerer som en allsidig stimulans til hjernen og er en viktig kilde til positiv ånd. Å lytte til musikk forfrisker, forbedrer oppmerksomhet, forbedrer evnen til å tenke og hukommelse samt påvirker positivt følelser.

Taikofon® kobles opp til smarttelefon, nettbrett, MP3-spiller eller annen type lydutstyr med Bluetooth eller AUX-kabel og er dermed enkel å bruke og å ta med hvor som helst.

TAIKOFON® er for alle aldersgrupper. Barn til voksen.

Taikofon er klembar, du kan hvile på den og kommunisere med den. Gjennom forbedret kroppsbevissthet reduserer Taikofon angst, og overaktivitet.

Med Taikofon kan du fortsatt høre hva som skjer rundt deg og du er til stede for andre i omgivelsene og kan nyte sin foretrukne musikk uten å forstyrre dem – du har fortsatt din egen lydøy uten å måtte blokkere andre med hodetelefoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s