Aktivitetssett og trimmy-ball håndvekter

Olav Dale, hjelpemiddelkonsulent

Med våre nye produkter innenfor aktivitet og idrett ønsker vi å motivere til en mer aktiv hverdag for alle. Aktivitet og bevegelse er godt for den generelle helsen. Aktivitetssettene gir sykehjem, skoler og andre institusjoner flere morsomme og ulike aktivitetsprodukter, hvor målet er å skape interesse for å bli med på en aktivitet. Håndvektene er også fine tilskudd til aktivitet og bevegelse, men de er spesielt gode til rehabilitetstrening.

Ønsker du å lese mer om noen av de nye produktene under aktivitet og idrett, som boccia, eller om ulike terapiballer som flere av aktivitetssettene inneholder, trykk her: Boccia –  en idrett for alle, eller Terapiballer for en bedre fysisk og psykisk helse.

Aktivitetssett til eldre

Det er viktig å bevege seg og trene kroppen, uansett alder, for å holde seg frisk og i form. Det blir morsommere og mer effektivt ved å bruke sport og spill. Vår fargerike bøtte inneholder ulike aktivitetssprodukter for alles behov. Bøtten kan brukes som et mål i et spill med sittende basketball, eller som et mål i forskjellige kaste leker med andre terapiballer.

Aktivitetssettet inneholder:
1 Boccia-sett 200
1 Sett med bowling light – 6 kjegler
1 Amika ball
1 Rangleball
1 Liten lydball
1 Liten myk lydball
1 Gummiball med bjeller
1 Sett med 2 fløyelsmyke baller
1 Ballpumpe
1 Aktivitetsbøtte
1 Sett med instruksjoner

Aktivitetssett for idrett, bevegelse og inkludering

Med dette aktivitetssettet kan du arrangere morsomme aktiviteter, som er inkluderende for personer med synssvekkelser. Settet passer fint til skoler, idrettslag og andre grupper som ønsker teambuildingsøvelser.

Aktivitetssettet inneholder:
1 Pétanque French Style 200 sett
1 Sett med Bowling light – 6 kjegler
1 Startsett for blindefotball
1 Basketball med lyd, størrelse 7
1 Liten lydball
2 Liten myk lydball
6 Sportsbriller for blindesport, sensitivitetstrening og andre aktiviteter
6 Løpeguide-bånd
1 Ballpumpe
1 Aktivitetsbøtte
1 Sett med instruksjoner

Litt produktinformasjon om produkter vi ikke har nevnt tidligere:

Pétanque French Style 200-sett

Som med klassisk boccia-sett og boccia-sett 200, har Pétanque French Style 200 settet samme kvalitet som det Klassiske innendørs Pétanque-settet, men dette er mindre. Pétanque French Style 200-settet er for de som foretrekker en mindre ball enn den klassiske pétanque-ballen. Settet passer fint til barn og eldre, og består av 12 myke baller – 3 røde, 3 blå, 3 gule, og 3 sorte baller. Pluss 2 små målballer (kalt grisen) – 1 i fargen rød og 1 i fargen blå og hvit.

Startsett for blindefotball   

Blindefotball er en spennende og utfordrende sport for personer med og uten synssvekkelser. Startsett for blindefotball består av en aprikos ball i størrelse 3. Ballen har en god lyd med fire raslende lydelementer. Startsettet inneholder også åtte masker – fire røde og fire sorte polyestermasker med borrelås. Det er også inkludert en liten brosjyre med grunnleggende regler for blindefotball.

Sportsbriller for blindesport og Løpeguide-bånd

Sportsbrillene er et sporty og lett produkt for ulike aktiviteter, som for eksempel blindefotball, basket, boccia, pétanque, bowling, showdown og fekting. De kan også brukes til ulike teambuilding-aktiviteter. Sportsbrillene kommer i fargen sort og i størrelse: onesize.

Løpeguide-båndet gjør det mulig for personer med synssvekkelser å løpe med en seende guide, som leder personen gjennom aktiviteten sammen. Løpeguide-båndet kommer i fargen gul og kobler personene mellom hendene. Løpeguide-båndet er 50 cm langt, med håndtak i begge ender av båndet.

Trimmy-ball håndvekter – 2 stk

Trimmy-ball håndvektene passer godt til å trene på boccia-kastebevegelser, siden håndvektene har form som en liten ball. Vekten er også fine å bruke til gåing, jogging eller løping, men er spesielt tilpasset for rehabilitetstrening. De er veldig behagelig å bruke og enkle å feste på hendene. Vektene snurres fast rundt hånden og festes med en borrelås.

Håndvektene leveres i ett par med en vekt for hver hånd. De leveres i en boks hvor det følger med øvelser man kan legge inn i et treningsprogram. Man kan velge mellom tre størrelser for håndvektene: 300, 700 eller 1000 gram.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s